Baroul Constanța susţine normele şi standardele europene care conduc la creşterea încrederii publice în statul de drept.

Contact Us

Strada Traian 24B, Constanța 900178

Luni - Vineri (8am - 4pm) Sâmbătă - Duminică ÎNCHIS

Follow Us

Intrați în legătură cu Baroul Constanța

Returnarea banilor încasați prin sistemul de plăți online

  • Home
  • Returnarea banilor încasați prin sistemul de plăți online

Platitorul are dreptul de a i se rambursa toate sumele pe care le-a achitat drept plata Baroului Constanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care platitorul a realizat o plata nedatorata.

Prin sistemul integrat de plati on-line pe site-ul www.baroulconstanta.ro se pot achita numai taxe si contributii catre bugetul Baroului Constanta, in cuantumul reglementat de lege, de Statutul profesiei de avocat ori prin hotarari de consiliu.

De asemenea, sumele reprezentand costurile suplimentare aferente platii taxelor si contributiilor la bugetul baroului (de exemplu comisionul bancar) nu se returneaza.

Consumatorul este de acord ca sumele cuvenite ca urmare a efectuarii unei plati nedatorate sa se ramburseze prin virament bancar, in contul platitorului specificat in cadrul formularului de restituire sau comunicat impreuna cu solicitarea de restituire a taxei/contributiei, impreuna cu extrasul de cont care atesta calitatea de titlular al contului indicat de catre platitor.